עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

מי שאוהב עוגות גבינה, חייב להכין את העוגה הזו השילוב של המתיקות, החמיצות, הגבינה עם הקרם תות.... זה פשוט פצצת טעמים בפה, מפנקת ביותר!!! מה צריכים: 6 ביצים (מופרדות) חצי כוס סוכר 500 גר' גבינה לבנה 5% גביע שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 3 כפות אבקת פודינג וניל *תנור חם 200° *תבנית עם כוס מים בתחתית התנור איך מכינים: מקציפים 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב לבן, להוריד למהירות נמוכה ולהוסיף; 6 חלמונים , 500 גר' גבינה לבנה 5%, גביע שמנת חמוצה, 3 כפות קורנפלור, 3 כפות פודינג וניל. לערבב להטמעת הקמח ודי. לתבנית, ככל שהתבנית תהיה קטנה העוגה תהיה גבוהה. ולתנור החם 200° 10 ד' ואז 160° לשעה. אפשר לכבות ולהשאיר עוד רבע שעה, אבל ממש לא חובה! זהו! ז- הו! תוציאו מהתנור. עולה ולא יורדת! בכלל! בכלל בכלל! צננו אותה בא לכם לקשט בקצפת? זה עולם אחר עם קצפת! אז תקציפו: 250 גר' שמנת מתוקה חצי כוס חלב 2 כפות אבקת פודינג וניל כף סוכר עד להתייצבות. למרוח על עוגה קרה!! במריחת הקצפת יוצרים ס"מ שוליים בתוך השוליים מורחים את קרם התותים. לקרם תות: חצי קילו תותים טחונים 2 כפות סוכר חום ל...