פלפל קלוי ממולא בגבינה צנוברים ופסטו

פלפל קלוי ממולא בגבינה צנוברים ובזיליקום/פסטו מתכון קליל ויפה להגשה שמכינים ברגע והוא טעים בהגזמה אבא שלי היקר (סבא ויקטור) מכין כל שישי את הסלטים לשבת מאז שהתרחבנו... והפסקנו לבוא כל שבת אז סבא היה מכין לי קופסא עם פלפל קלוי ליונתן שהוא מכין בגריל בדיוק אינסופי (ככה סבא, דייקן) ובוחר בשוק את הכי מתוקים! הילדים מזהים את הפלפל של סבא ויקטור! גם אם אני יכין בדיוק לפי ההוראות של סבא.... יעלו עליי :))) אוהבים אותך סבא 💓 אז נשארו לי שתי פלפלים משבת וזה מה שיצא: מה צריכים: 2 פלפלים קלויים של סבא ויקטור :) (מי שאין לו של סבא ויקטור :))), שיקלה בגריל מכל צדדיו ואז לשקית לקלף) 100 גר גבינת פטה חופן צנוברים כמה עלי בזיליקום מעט שמן זית (*אם יש לכם פסטו זה מחליף את הבזיליקום והצנוברים) איך מכינים: פורסים את הפלפלים ומחלקים ל3-4 רצועות מניחים בקצה כל רצועה: עלה בזיליקום ועליו מעט צנוברים (או חצי כפית פסטו) מעל פס גבינה גם לרוחב מעל הגבינה טיפי שמנ"ז מגלגלים ותוקעים קיסם לסגירה זהו, לתנור חם 230 מעלות 15-20 דקות. אפשר ב5 דקות האחרונות להוסיף גבינה מגורדת מעל! אני הגשתי על על טופו בטריאק...