רולדת שוקולדים 100% כוסמין


מה צריכים:
1 קג קמח (אני השתמשתי בכוסמין מלא)
חצי כוס שמן זית
חצי כוס סוכר
כפית מלח
2.5 כפות שמרים יבשים, 
 2.5 כוסות מים (בהדרגה)
3 ביצים

איך מכינים:
מערבבים הכל במיקסר
(בשיטה של כל הבצקים שלי: 
5 ד' לישה, 3 מנוחה, 5 לישה)
(מלח ואבקת אפייה בסוף)
ללוש ולהתפיח שעה להכפלת נפח.

כשתפח, לחלק ל 4 כדורים 
לרדד כדור על משטח מקומח/משומן
למרוח מלית ולגלגל לרולדה

אפשר לגלגל שתי פסי רולדה אחת על השנייה כמו צמה
או לחתוך את הרולדה לשושנים ולהניח אחת ליד השניה,
לתבנית מרופדת,
להתפיח חצי שעה ולמרוח בביצה

ולהכניס לתנור חם על 180°

למלית שוקולד:

8 כפות קקאו 
1.5 כוס מייפל טבעי (או סוכר טחון)
 חצי כוס מים שמן קוקוס/קנולה
חבילת פודינג וניל (80 גר')
לערבב הכל.
(במריחה, אפשר לפזר מעל המלית שוקולד לבן קצוץ, יוצא אש)

למלית תמרים:

חצי קילו תמרים רכים ללא חרצן,
חצי כפית קינמון,
4 כפות שמן,
כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים.
ללוש/לטחון הכל יחד.

בהצלחה! ❤️

הכנתם? שתפו איתי 🙂

בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים