קרקר בריאות ב5 דקות

זה קרקר שהוא גם בריא וגם טעים,

מתאים גם לממרח מלוח וגם למתוק.

סוגר פינות קטנות באמצע היום.

ומלא באומגה 3.

תגידו, מה עוד צריך? 

יאלה בואו נכין:

מה צריכים?

כוס קמח עדשים,  (או כל קמח)

כוס קוואקר עבה

חצי כוס גרעיני חמניה

חצי כוס גרעיני דלעת

חצי כוס שומשום

רבע כוס זרעי פשתן

רבע כוס קצח

כף זעתר (לא חובה)

כוס וחצי מים.

רבע כוס שמן זית 

3 שיני שום כתושות

כף רוזמרין או תימין קצוץ קטן

כפית מלח שטוחה

חצי כפית פלפל שחור

רבע כפית צ'ילי למי שרוצה חריף.

לערבב הכל, להניח בצד 10 ד'.

הכנה:

תנור מחומם מראש 190°.

לשטח חצי כמות דקדק בין שתי ניירות אפייה
כשהעליון מרוח בכף שמנ"ז.

ולהכניס לתנור החם ל- 20 ד',

אני אוהבת אחרי 5 דקות בתנור להוציא
ולסמן חיתוך לריבועים בעזרת גלגלת פיצה או סכין ולהחזיר לתנור.



מחליפה מיקום לתבניות באמצע האפייה.

מה שלמעלה למטה ולהיפך! 

מוציאים מצננים, שוברים מצנצנים.


בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים

עוגיות מזל

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות