עוגת שוקולד חמה פרווה
כשכולם פה בשריים,
ורק אני הצמחונית יכולה לאכול שוקולדים חלביים...
אז הילדים אומרים שאני מגרה אותם....
ישר אני מכינה להם את העוגה זו....
עוגת שוקולד חמה פרווה ששווה יותר מכל עוגה חלבית
מה צריכים?
מצרכים רטובים:
2 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים.
מצרכים יבשים:
2 כוסות קמח
2 אבקת אפייה
כוס וחצי סוכר
סוכר וניל
4 כפות קקאו מנופה.
איך מכינים:
מערבבים יבשים
מערבבים רטובים
שופכים 3/4 מהרטובים ליבשים, מערבבים היטב,
מוסיפים את השאר ומערבבים.
מחלקים ל2 תבניות פס
ולתנור חם 170 מעלות כ 35 - 40 דקות
מוציאים כשקיסם יוצא פירורי.
מעל לשפוך שוקולד מומס:
100 גר' שוקולד מריר + כף שמן
להמיס במיקרו בפולסים של חצי דקה.
או .... אם אין לכם שוקולד
אז פשוט להמיס במיקרו;
שליש כוס מים
2 כפות קקאו
3 כפות סוכר
2 כפות שמן.
לפזר מעל המון קוקוס או סוכריות.
רוצים שהעוגה תראה חגיגית?
שפכו מעל השוקולד החום
פסים של שוקולד לבן לרוחב
ואז תעברו עם קיסם וסמנו פסים לאורך
הלוך ושוב (כמו בתמונה למטה)
זהו, לפרוס לכולם, לא להשאיר כלום!
כי זה כ"כ קל, מחר נכין חדש....
קחו, אתר מלאאא במתכוני פנקייקס שווים:
______
הכנתם? שתפו איתי 🙂
תגובות
הוסף רשומת תגובה