אזני המן קוקוס שווווס

אזני המן האלו באו לי בחלום...

בַּלַּיְלָה הַהוּא נָדְדָה שְׁנַת הַמֶּלֶךְ...
וַיֹּאמֶר לְהָבִיא אֶת סֵפֶר הַזִּכְרֹנוֹת
דִּבְרֵי הַיָּמִים וַיִּהְיוּ נִקְרָאִים לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ.

רציתי משהו קצת יותר בריא שמשלב קוקוס ושוקולד
שזה פצצת טעמים בפה!
תראו מה יצא פה, משהו טעים בטירוף וגם יפייפה:

לבצק;

2 כוסות קמח כוסמין
2 כוסות קמח לבן

(לפעמים מחליפה כוס אחת לקמח שקדים,
אבל אז קחו בחשבון שצריך לעבוד עדין,
זה קצת פחות יציב)

שתי כפיות אבקת אפייה
כוס שמן קוקוס מומס
3/4 כוס אבקת סוכר
סוכר וניל
2 חלמונים + ביצה שלמה


למלית קוקוס:

(כל החומרים בטמפ' החדר).


חצי כוס קמח שקדים
כוס קוקוס
רבע כוס אבקת סוכר
רבע כוס שמן קוקוס מומס
3 כפות חלב צמחי

הכנת הבצק;

לערבב הכל לאיחוד בלבד!

לאזני המן חומות, מוסיפים לחצי מהבצק;

2 כפות קקאו
2 כפות חלב צמחי בהדרגה

*אם הבצק דביק; לפדר בקמח

*אם הבצק קשה; תוסיפו חלמון או נוזלים.

להניח בשקית בצד.


לרדד בין 2 ניירות אפייה לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס"מ.

הכנת המלית;

לערבב
להכין כדורים קטנים, 2 ס"מ. 
(אפשר גם לוותר על שלב הכדורים
ולהניח את המלית עם כפית)


חיבור אוזן המן;

להניח קוביית שוקולד חלב במרכז העיגול,
מעל להניח כפית/כדור ממלית הקוקוס,
ולסגור למשולש המן.

ולתנור חם 175 מעלות 12 דקות!

להזהבה קלה של הקוקוס.

זהו!

להוציא, לצנן לפדר ולמשלוחים.

אני ממלאה קופסאות שקופות עם סרט.

*את הבצק הלבן למלא בשוקולד חום

הכנתם? שתפו איתי 🙂

בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים