אזני המן קוקוס שווווס
לבצק;
2 כוסות קמח כוסמין
2 כוסות קמח לבן
(לפעמים מחליפה כוס אחת לקמח שקדים,
אבל אז קחו בחשבון שצריך לעבוד עדין,
זה קצת פחות יציב)
שתי כפיות אבקת אפייה
כוס שמן קוקוס מומס
3/4 כוס אבקת סוכר
סוכר וניל
2 חלמונים + ביצה שלמה
(כל החומרים בטמפ' החדר).
חצי כוס קמח שקדים
כוס קוקוס
רבע כוס אבקת סוכר
רבע כוס שמן קוקוס מומס
3 כפות חלב צמחי
הכנת הבצק;
לערבב הכל לאיחוד בלבד!
לאזני המן חומות, מוסיפים לחצי מהבצק;
2 כפות קקאו
2 כפות חלב צמחי בהדרגה
*אם הבצק דביק; לפדר בקמח
*אם הבצק קשה; תוסיפו חלמון או נוזלים.
להניח בשקית בצד.
לרדד בין 2 ניירות אפייה לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
הכנת המלית;
לערבב
להכין כדורים קטנים, 2 ס"מ.
(אפשר גם לוותר על שלב הכדורים
ולהניח את המלית עם כפית)
להניח קוביית שוקולד חלב במרכז העיגול,
מעל להניח כפית/כדור ממלית הקוקוס,
ולסגור למשולש המן.
ולתנור חם 175 מעלות 12 דקות!
להזהבה קלה של הקוקוס.
זהו!
להוציא, לצנן לפדר ולמשלוחים.
אני ממלאה קופסאות שקופות עם סרט.
*את הבצק הלבן למלא בשוקולד חום
הכנתם? שתפו איתי 🙂
תגובות
הוסף רשומת תגובה