קוביות באונטי כשל"פ

קוביות באונטי כ"כ בריאות
שפשוט אוכלים אותן ומרזים תוך כדי לעיסה 🤣
מתכון שמכינים בקלות ללא אפייה.
הכי אני אוהבת שילוב של קוקוס ושוקולד
זה מנצח כל מתוק!
והמתכון הזה כ"כ פשוט, אפשר לתת לילדים להכין אותו לבד.
מצרכים:
שכבת שוקולד מריר:
100 גר' קוביות שוקולד מריר.
כף שמן קוקוס/חמאה/נטורינה
חצי כפית קקאו.
חצי כפית נס קפה.
1/2 כפית סוכר וניל.
קורט מלח.
שכבת קוקוס:
 4 כוסות קוקוס 
6 כפות שמן קוקוס/חמאה/נטורינה
3/4 כוס חלב/ חלב צמחי
1/4 כוס אבקת סוכר.
אם יבש מעט פשוט תוסיפו מעט חלב.

שכבת שוקולד חלב:
100 גרם קוביות שוקולד חלב
כף שמן קוקוס/חמאה/נטורינה
מכינים שכבות;
שכבה 1:
ממיסים את החומרים של שכבת השוקולד המריר,
מערבבים, משטחים על תבנית עם נייר אפייה, מקפיאים 10 דקות.

שכבה 2:
מערבבים את חומרי שכבת הקוקוס (אם היא יבשה תוסיפו מעט חלב)
משטחים על שכבת השוקולד ומקפיאים 15 ד'.

שכבה 3:
ממיסים ומערבבים את חומרי שכבת שוקולד החלב,
שופכים על שכבת הקוקוס, מקפיאים 10 ד',
חותכים לקוביות בעזרת סכין שטבלנו במים חמים וניגבנו (יבשה),
כך מקבלים חיתוך יפה!
זהו!
ככה!
פשוט!
מגישים ליד הקפה 🖤🤍🤎

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים