עוגת שוקולד רכה ללא גלוטן 2 רכיבים בלבד!
לא תאמינו כמה זה קל,
ללא גלוטן
ומשני רכיבים בלבד!
זה בדיוק מה שקורה שיש בבית בת 16
שכל הזמן בא לה משהו שוקולדי כזה נימוח בפה
מה צריכים?
____________________________
5 ביצים גדולות
300 גרם שוקולד מריר
זהו!!! זה הכל.
מכינים:
_______________
תחממו קודם תנור על 160 מעלות
מפרידים ביצים
ממיסים את כל השוקולד בקערת זכוכית במיקרו
בפולסים של 30 שניות ומניחים להצטננות.
בפולסים של 30 שניות ומניחים להצטננות.
בנתיים במיקסר מקציפים את החלבונים
לקצף יציב על מהירות גבוהה
לקצף יציב על מהירות גבוהה
כשהצטנן השוקולד, מוסיפים אליו את החלמונים ומערבבים.
מאחדים חלבונים עם שוקולד בעדינות
כדי לא לשבור את קצף החלבונים.
ולתבנית קוטר 20 ס"מ בערך
לתנור החם ל 30 דקות.
מוציאים, מצננים לגמרי!!
מפדרים באבקת סוכר.
מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל או צאנקי מאנקי
תכינו ותגלו כמה זה חלומי!
ואז תצלמו ותשלחו לי לאינסטוש
תגובות
הוסף רשומת תגובה