עוגת שוקולד רכה ללא גלוטן 2 רכיבים בלבד!

לא תאמינו כמה זה קל,

ללא גלוטן

ומשני רכיבים בלבד!

זה בדיוק מה שקורה שיש בבית בת 16
שכל הזמן בא לה משהו שוקולדי כזה נימוח בפה

 

מה צריכים?
____________________________

5 ביצים גדולות

300 גרם שוקולד מריר

זהו!!! זה הכל.

מכינים:
_______________

תחממו קודם תנור על 160 מעלות

מפרידים ביצים

ממיסים את כל השוקולד בקערת זכוכית במיקרו
בפולסים של 30 שניות ומניחים להצטננות.

בנתיים במיקסר מקציפים את החלבונים
לקצף יציב
על מהירות גבוהה

כשהצטנן השוקולד, מוסיפים אליו את החלמונים ומערבבים.

מאחדים חלבונים עם שוקולד בעדינות
כדי לא לשבור את קצף החלבונים.

ולתבנית קוטר 20 ס"מ בערך
לתנור החם ל 30 דקות.

מוציאים, מצננים לגמרי!!
מפדרים באבקת סוכר.

מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל או צאנקי מאנקי
תכינו ותגלו כמה זה חלומי!

ואז תצלמו ותשלחו לי לאינסטוש

בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים