לימון כבוש - הדרך הקלה


מה צריכים?:

לימון פרוס
כפית מלח
כף אריסה
כף שמן
1/4 כפית סוכר
איך מכינים?:

פורסת לימון בקערה מוסיפה חצי כפית מלח,
מרתיחה מים ושופכת על הלימון,
אחרי כמה דקות שופכת את המים.
חוזרת על הפעולה 4 פעמים.
מוסיפה כף אריסה כף שמן ומערבבת.
אם אין לכם אריסה, שימו:
צ'ילי, כפית פפריקה מתוקה עוד כף שמן ושום כתוש.

**לסנדביצים אנחנו רוצים אותו רך יותר
אז להוסיף 1/4 כוס מים
ולהרתיח עוד 5 דקות על הגז.

*כתוספת לתבשילים אין צורך לבשל.
תצנצנו שימו במקרר.
מחזיק הרבה זמן,
אבל לא נשאר הרבה...

בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים