לימון כבוש - הדרך הקלה
מה צריכים?:
לימון פרוס
כפית מלח
כף אריסה
כף שמן
1/4 כפית סוכר
איך מכינים?:
פורסת לימון בקערה מוסיפה חצי כפית מלח,
מרתיחה מים ושופכת על הלימון,
אחרי כמה דקות שופכת את המים.
חוזרת על הפעולה 4 פעמים.
מוסיפה כף אריסה כף שמן ומערבבת.
אם אין לכם אריסה, שימו:
צ'ילי, כפית פפריקה מתוקה עוד כף שמן ושום כתוש.
**לסנדביצים אנחנו רוצים אותו רך יותר
אז להוסיף 1/4 כוס מים
ולהרתיח עוד 5 דקות על הגז.
*כתוספת לתבשילים אין צורך לבשל.
תצנצנו שימו במקרר.
מחזיק הרבה זמן,
אבל לא נשאר הרבה...
תגובות
הוסף רשומת תגובה