עוגיות מזל
וואי וואי, איך הילדים נהנים לפצח אותם! 😍
____________
חומרים:
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
כוס קמח
1/4 כפית מלח
3 כפות שמנת מתוקה
50 גר' חמאה רכה / נטורינה
____________
איך מכינים:
1. מכינים פתקי ברכה באורך 6-7 ס"מ.
מחממים תנור ל 200° , במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חלבונים וסוכר, חצי דקה,
מוסיפים קמח ומלח, מערבבים להטמעה, ומוסיפים חמאה ושמנת לאיחוד.
2. בתבנית על ניר אפיה משטחים באמצעות גב כפית עיגולים דקים ברוחב 7 ס"מ.
3. אופים 5-8 דקות להזהבה, בעיקר בשוליים.
מוציאים ומחלצים משתמשים מרית / סכין שטוחה,
הופכים את העוגיה ומניחים פתק במרכז העוגיה,
מקפלים ל 2.
4. אוחזים בשני הצדדים ומניחים על שפת ספל לקבלת צורת עוגיית מזל.
מניחים כל עוגיה בשקע תבנית קאפקייק עד לקירור מוחלט.
עד שהחלק הפנימי נהיה שחום ולא צהבהב.
* אפשר לשמור בקופסה אטומה עד שבוע.
ברכה הצלחה ומזל 😉
בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותגיעו ראשונים לכל מתכון חדש שעולה לבלוג...
כנסו לאינסטוש ותתעדכנו
תגובות
הוסף רשומת תגובה