פלפל קלוי ממולא בגבינה צנוברים ופסטו

פלפל קלוי ממולא בגבינה צנוברים ובזיליקום/פסטו

מתכון קליל ויפה להגשה שמכינים ברגע והוא טעים בהגזמה

אבא שלי היקר (סבא ויקטור)

מכין כל שישי את הסלטים לשבת

מאז שהתרחבנו...

והפסקנו לבוא כל שבת

אז סבא היה מכין לי קופסא עם פלפל קלוי ליונתן

שהוא מכין בגריל בדיוק אינסופי (ככה סבא, דייקן)

ובוחר בשוק את הכי מתוקים!

הילדים מזהים את הפלפל של סבא ויקטור!

גם אם אני יכין בדיוק לפי ההוראות של סבא.... יעלו עליי :)))

אוהבים אותך סבא 💓

אז נשארו לי שתי פלפלים משבת
וזה מה שיצא:

מה צריכים:

2 פלפלים קלויים 
של סבא ויקטור :)
(מי שאין לו של סבא ויקטור :))),
שיקלה בגריל מכל צדדיו ואז לשקית לקלף)

100 גר גבינת פטה

 חופן צנוברים

כמה עלי בזיליקום

מעט שמן זית

(*אם יש לכם פסטו זה מחליף את הבזיליקום והצנוברים)


איך מכינים:

פורסים את הפלפלים ומחלקים ל3-4 רצועות
מניחים בקצה כל רצועה:
עלה בזיליקום ועליו מעט צנוברים (או חצי כפית פסטו)
מעל פס גבינה גם לרוחב

מעל הגבינה טיפי שמנ"ז


מגלגלים ותוקעים קיסם לסגירה


זהו, לתנור חם 230 מעלות 15-20 דקות.

אפשר ב5 דקות האחרונות להוסיף גבינה מגורדת מעל!

אני הגשתי על על טופו בטריאקי מטוגן בכפית שמנ"ז.
אפשר על כל סלט, או על מצע חסה.

בון אפטיט!


הכנתם? שתפו איתי 🙂


בלחיצה על התמונה פה למטה
תגיעו לעמוד האינסטוש, שימו עוקב
ותתעדכנו ראשונים על כל מתכון שעולה לבלוג...

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסננת צפופה לסינון גבינות חלב ובלילות

עוגת גבינה אפויה עם קצפת וקרם תות - כשל"פ

עוגת דקה לשבת - קצפת שוקולד

קציצות עוף ברוטב של סבתא מרים