פטיפר מלוח כשל"פ
פטיפר מלוח ללא גלוטן, למה?
כי איזה טעים זה מלוח?!
וכמה פטיפרים מתוקים יש ...
ו... כי הוא כשל"פ
מה צריכים?
אגוזי מלך
פסטו
גבינת פטה
קצח/שומשום
טיפי שמנ"ז
חלמון ביצה
משלבים שכבות;
טוחנים/קוצצים אגוזי מלך
ומשטחים בתחתית תבנית אישית
מעל מניחים חלמון ביצה
ולתנור חם 180° 10 ד'.
מוציאים מחלצים, מגישים.
לצד סלט, קרקר בריאות או מצה...
לבריאות!
הכנתם? שתפו איתי 🙂
תגובות
הוסף רשומת תגובה